Boerderijfair 25 mei 2024

Op D.V. zaterdag 25 mei 2024 wordt een boerderijfair gehouden. De opbrengst van deze fair is bestemd voor het bouwfonds, Bijzondere Noden en In de Gouwstraat.  Informatie over de boerderijfair vindt u op deze pagina. Mist u informatie, heeft u vragen of tips? Dan horen we het graag!


Kleurplaat kleurwedstrijd

Hier kunt u de kleurplaat voor de kleurwedstrijd downloaden. Lever deze voor 12:00 in op de Boerderijfair bij de speelgoedkraam. De mooiste kleurplaten worden beloond met een prijs. Om 15:00 vind de prijsuitreiking plaats.

Lees meer »

Tweede inzamelmoment boerderijfair

Heb jij de kledingkast al opgeruimd? En kleding gevonden die te klein is geworden? Dat kunnen wij goed gebruiken! Op de boerderijfair van 25 mei hopen we tweedehands kinderkleding te verkopen en daarom zijn we op zoek naar het volgende: 

Lees meer »

Inzameling rommelmarkt en kinderkleding

Op de actiemarkt wordt een rommelmarkt opgezet en wordt gebruikte kinderkleding verkocht. Heeft u speelgoed, accessoires of andere gebruikte spullen liggen, dan kunt u dat inleveren. Heeft u kinderkleding (t/m maat 176) liggen die niet meer wordt gedragen? Misschien kunt u er een ander blij mee maken! U kunt kinderkleding, gewassen (en gestreken), inleveren op D.V. 28 oktober tussen 10:00 en 12:00 bij familie De Bruijne (Middelsluissedijk Oostzijde 37, Numansdorp). 

Lees meer »